visa-services


در سال 1985 در شنگن لوگزامبورک قراردادی بین چند کشور اروپایی منعقد گردید که بر طبق این قرارداد مرز میان این کشورها برداشته شد و سیاست های یکپارچه در زمینه های امنیتی و اطلاعاتی و صدور روادید بر قرار گردید.
کشورهایی که با ویزای شینگن می توان به آنها سفر کرد و اعضای پیمان شنگن هستند عبارتند از: بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلونی، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

ویزای توریستی شنگن به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشورهای حوزه شنگن را دارند و برای مدت معینی درحوزه شنگن اقامت خواهند داشت.
ویزای شنگن یکپارچه در حقیقت مجوزی است برای ورود به یکی از کشورهای عضو شنگن جهت عبور و یا اقامت در زمان مشخص و معینی که حد اکثر 90 روز در هر شش ماه از زمان ورود به یکی از آن کشورها می باشد.
اتباع کشورهای غیر از محدوده شنگن اگر قصد ورود به کشورهای این محدوده را دارند باید برای دریافت این ویزا اقدام نمایند.

هموطنان عزیزی که قصد شرکت در رویدادهای کشور اتریش، رویدادهای کشور آلمان، رویدادهای کشور سوئد، رویدادهای کشور نروژ، رویدادهای کشور یونان، رویدادهای کشور هلند، رویدادهای کشور لهستان و... را دارند، قبل از سفر باید نسبت به اخذ ویزای شنگن اقدام نمایند .



انواع ویزای شنگن:


با توجه به قصد سفرافراد متقاضی، ویزای شنگن به سه شکل طبقه بندی شده است: C وA,B.
  • ویزای نوع 'A' که ویزای عبور فرودگاهی می باشد و به دارنده آن اجازه عبوراز طریق فرودگاه کشورهای شنگن بدون ورود به آن کشورها را می دهد. این ویزا حتی برای مسافرینی که از کشوری غیراز شنگن به کشور دیگری که آن هم غیراز شنگن می باشد، ولی پرواز خود را در فرودگاهی از کشورهای شنگن عوض می کنند، اجباری است.
  • ویزای نوع 'B' که به دارنده آن اجازه عبور از کشورهای عضو شنگن تا 5 روز، توسط اتومبیل، اتوبوس و یا هواپیما به کشوری غیر از شنگن را می دهد.
  • ویزای نوع 'C' که ویزای کوتاه مدت است و به دارنده آن اجازه اقامت در کشور عضو شنگن برای دوره زمانی مشخص بر اساس اعتبار مدت ویزا می دهد. این نوع خاص، بسته به هدف دریافت کننده آن می تواند به صورتهای زیر اعطا شود:
  • ویزای یک بار ورود (سینگل): اجازه می دهد تا دارنده آن برای ورود به یک کشور شنگن تنها یک بار برای دوره معینی از زمان از آن استفاده کند. به محض خروج از آن کشور، ویزا منقضی می گردد.
  • ویزای دوبار ورود (دابل): دارنده این نوع ویزا مجاز است دو بار به کشور شنگن وارد شود و زمانیکه برای بار دوم از کشور شینگن خارج شود، ویزا منقضی می گردد.
  • ویزای چند بار ورود (مالتیپل): به دارنده آن اجازه می دهد به دفعات به کشور عضو شینگن وارد و از آن خارج شود. باید توجه داشت که شخص در هر سفر تنها می تواند حد اکثر تا 90 روز در نیمی از سال در آن کشور اقامت کند.


مدت اعتبار و اقامت ویزای توریستی شنگن:

ویزای توریستی شنگن 3 ماه (90 روز) اعتبار دارد وشما اجازه دارید تا 3ماه ( 90روز ) در کشور مورد نظر اقامت داشته باشید، مگر اینکه ویزای شما زمان متفاوتی را عنوان کرده باشد. با این ویزا شما مجاز به کاردر آن کشور نمی باشید.
اتباع کشورهای غیر اروپایی که قصد سفر به کشورهای شنگن را دارند، می بایست برای اخذ ویزای توریستی اقدام کنند.
اگر قصد سفرهای متعدد و سفر به دیگر کشور های حوزه شنگن را دارید، توصیه می شود که بخش ویزای چند ورودی (مالتیپل) را در فرم تقاظا پر نمایید.


 



مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی شنگن:


  • اصل گذرنامه به علاوه کپی کلیه ویزاهای قبلی. (مدت اعتبارگذرنامه باید حد اقل 7 ماه از زمان سفر باشد.)
  • 2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید با ابعاد ٤/٥ * ٣/٥ ( ٧٠٪‏ چهره )
  • متقاضی باید یک کپی از رزرو بلیط رفت و برگشت برای زمان مسافرت خود ارائه کند.
  • بیمه نامه سلامت جهت مدت اقامت در کشور حوزه شنگن
  • گردش حساب بانکی متقاضی
  • برنامه دقیق روزهای سفر در منطقه شنگن: پرینت رزرو هتل یا دعوتنامه رسمی بوسیله یک شخص مقیم در یکی از کشورهای شنگن.
بسته به سفارت یا کنسولگری که شما از آنجا درخواست ویزا می کنید، ممکن است مدارک اضافی جهت حصول اطمینان از واقعی و معتبر بودن اطلاعات ارائه شده توسط متقاضی درخواست شود.
ارائه مدارکی که احتمال صدور ویزای شما را افزایش می دهد، مفید می باشند. از جمله این مدارک عبارتند از:

  • اصل سند ملکی به نام مسافر یا همسر مسافر. ( در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشد، کپی از تمام صفحات شناسنامه همسر).
  • اصل مدرک شغلی به شرح زیر می باشد:
  • کارمندان: کارت پرسنلی - پرینت سه عدد از آخرین فیش های حقوقی - گواهی اشتغال به کار( شامل تاریخ استخدام، میزان درآمد و زمینه فعالیت) - کارت یا حکم بازنشستگی - درصورتی که کار در شرکت خصوصی باشد لیست بیمه متقاضی که نام وی در آن ذکر شده باشد.
  • صاحبان مشاغل خصوصی: جواز کسب - پروانه بهره برداری - پروانه مطب - کپی روزنامه رسمی - اساسنامه.
  • دانشجویان و دانش آموزان: گواهی اشتغال به تحصیل.


* لازم به یاد آوری است که مدارک ویزای توریستی شنگن به غیر از کشور آلمان و فرانسه باید انگلیسی بوده و ترجمه رسمی شده باشد.


هزینه ویزای توریستی شنگن:


زمانیکه درخواست دریافت ویزای توریستی شنگن می نمایید، پرداخت هزینه ویزا اجباری و غیر قابل استرداد است و کلیه متقاضیان باید آن را پرداخت نمایند. هزینه ویزای شینگن بسته به نوع آن و همچنین سن متقاضی متفاوت می باشد.
هزینه ویزا شامل نرخ و هزینه خدمات می گردد و توجه داشته باشید که اگر درخواست ویزای شما پذیرفته نشد و برای شما ویزایی صادر نشد، پولی که شما برای هزینه ویزا داده اید، استرداد نخواهد شد.



جهت اطلاع از آخرین تغییرات بوجود آمده در روند اخذ ویزای توریستی شنگن با کارشناسان ما در ilikevents تماس بگیرید .


فرم اطلاعات درخواست ویزا:

جهت استفاده از خدمات فرم زیر را تکمیل نمایید یا با شماره تلفن 88492000-021 تماس حاصل فرمایید.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input






Invalid Input
Invalid Input



مشخصات مشتری


لطفا مشخصات خود یا فردی که قصد استفاده از این سرویس دارد را، اینجا وارد نمایید.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Stay up-to-date
آیا علاقمند هستید آخرین اخبار %s را پیش از رقبا دریافت کنید؟
خیر
0%